Kontakt

Udlejning af slush ice maskine nær Aalborg

Slush ice er en slags halvt frossen is af vand, der er grynet og tilsat en lækker frugtsaft eller andre former for smagsgivere til glæde for dem der drikker den. Det er ofte serveret som dessert eller en forfriskning, som mange gæster holder af.  Slush ice er en herlig forfriskende og afslappende drik, når temperaturen i skyggen er omkring de 25 grader. Det er ikke en drik man får særligt ofte, da det kræver en speciel maskine at lave det. Man ser sjælendt private have deres egen personlige slush ice maskine, så derfor vælger mange at leje en. F.eks. lejer dem der bor i Aalborg tit en speciel maskine, hvis de vil servere slush ice til deres gæster.

Hos Slush Ice Aalborg har du mulighed for at leje vores maskiner i hele Aalborg. Så er du sikker på, at din næste fest bliver en succes. Vores Slush ice maskiner giver nemlig alle gæster et smil på læben og vil gøre, at din fest bliver husket som unik og sjov!

Slush ice maskine til leje i hele Aalborg

Hvem kan ikke lide slush ice? Ikke nok med, at det er super nemt at lave, så giver maskinen dig også muligheden for, at sætte gang i enhver fest i Aalborg. Du vil aldrig blive træt af slush ice så snart du har prøvet at leje vores maskiner, som kan udlejes i hele Aalborg.

Slush Ice maskine udleje i Aalborg

Hos Slush Ice Aalborg har du også mulighed for at tilkøbe smag til den lejede Slush Ice maskine, hertil tilbyder vi et bredt udvalg af smage i Aalborg. Så hvis du ønsker den bedste kvalitet af slush ice i Aalborg, så er vi det rette valg. Hos os kan du finde næsten alle de elskede slush ice smage du allerede kender fra dine tidligere erfaringer fra tivoli osv. Hvis der er børn til dit arrangement kan de få alle deres foretrukne børne slush ice smage, men de voksne kan vælge de smage der passer godt til at blande sammen med alkohol drinks.

Kontakt os

Gør din fest lidt sjovere