Om os

Om os

20. juni 2017 var datoen hvor ideen bag SlushIceAalborg.dk blev skabt. Vores ældste datter skulle holde 9 års fødselsdagsfest, og som alle forældre ved, vil man gerne gøre sit barns fødselsdag til noget helt specielt. Vi lejede en Slush Ice maskine. (Og det kom vi ikke til at fortryde 🙂 )

Vi oplevede hvor meget glæde denne Slush Ice maskine skabte til festen. Alle gæsterne syntes, at det var fedt, at de kunne blande deres helt egen Slush Ice. Vores datter var dog den der var mest begejstret, da hun stolt stod med ansvaret som ”blandemester”.

Denne glæde vil vi gerne, at andre børn og voksne også skal opleve. Hos SlushIceAalborg.dk arbejder vi hele tiden på, at udvide vores sortiment, og bringe endnu mere glæde ind i DIN fest. Det er vigtigt for os, at du nemt kan finde rundt på vores hjemmeside, og vi har derfor forsøgt at opbygge hjemmesiden så enkelt som muligt.

Vi håber, at du lader dig inspirere, og at du får skabt en god fest. Lige meget om det så drejer sig om en fødselsdag, konfirmation, bryllup, studentergilde, firmafest, sommerfest, indflytterfest, julefrokost eller noget helt andet. Vi holder til midt i mellem Støvring og Aalborg, nærmere betegnet Svenstrup, og vi vil rigtig gerne være en del af DIN fest! 🙂

God fornøjelse 🙂

Med venlig hilsen
SlushIceAalborg.dk