Kontakt

Slush ice maskine leje Aalborg

Slush ice maskiner leje til alle i og omkring Aalborg. Vi tilbyder partyhøjtaler med lys og popcornmaskiner hos Slushice Aalborg. Det samme gælder candyfloss maskine og softicemaskiner. De er meget driftsikre, og meget enkle at betjene. Alle kan være med. Skulle du alligevel komme i tvivl, så udleveres der brugsanvisninger til vores maskiner, når de afhentes. Hvis du mere er til videoer, så har du også mulighed for, at se vores instruktionsvideoer her til slush ice maskine leje Aalborg.

Sådan får du slush ice maskine leje Aalborg

Der er noget magisk ved en slush ice maskine. Børn og barnlige sjæle elsker det! De fleste bliver taget direkte tilbage til deres barndom, når de får en sluch ice maskine til leje. Derfor oplever vi en stor succes ved at udleje slush ice maskiner i Aalborg.

Vi fører en række forskellige smage, heriblandt  rød, blå, grøn, ananas, hvid og cola. Det er helt op til dig, om du ønsker 2 eller 3 slush ice kamre. Det er jo tilladt at blande farverne. Herudover har vi en række tilbehør din slush ice maskinerne. Om du ønsker milkshake, bægre eller scoop rør er helt op til dig.

Hvordan booker du din slush ice maskine til udlejning i Aalborg

Klik dig ind på vores bookingside og vælg den slush ice maskine du bedst kunne tænke dig at leje.

Lettere kan det simpelthen ikke blive.

Kontakt os

Gør din fest lidt sjovere